tisdag 19 mars 2019

LUST till festivalen !

Vi är oerhört glada att kunna meddela att unga LUST från Västernorrland kommer till festivalen. Missa inte chansen att höra detta fantastiska band!



Lyssna till Sveriges musikframtid !

LUST har existerat i drygt femton år och under den tiden har mellan 200-250 ungdomar passerat genom bandet.Bandet har i hård konkurrens blivit Svenska ungdomsmästare i storband äldre tre gånger, 2005 , 2012 och 2016. Detta har skett vid den årliga festivalen BlueHouseYouthJazzFestival som anordnas i Stockholm av Konserthuset och Svensk Jazz. Ungdoms band från hela Sverige deltar. Medlemmar till LUST hämtas från länets alla musik- och kulturskolor i nära samarbete med dess pedagoger.
Flera av dessa pedagoger ingår i High Coast Jazzorchestra som är ett samarbete mellan Musik Västernorrland och länets musik- och kulturskolors pedagoger och duktiga amatörmusiker i länet. Fredrik Norén är repetitör, musikalisk ledare och producent för LUST och High Coast Jazz Orchestra.
Konserten i Uppsala blir den sista för den här upplagan av LUST. Till hösten blir det delvis nya medlemmar i bandet. Bandet finns på ett flertal klipp på Youtube och på Facebook.
Trumpet                                       
Jonas Edlund – Örnsköldsvik,Arvid Stridsberg – Sundsvall,Joel Norberg – Sundsvall, Casper Wall -Övik.
Trombon      
Lukas Johansson – Örnsköldsvik ,Eric Carlsson – Sundsvall, Malte Christensson – Söråker , Kaori Shimizu, Härnösand.
Sax                     
Rasmus Ejesjö – Timrå, Filip Segerbrant- Övik, Femke Kranenbarg – Härnösand, Axel Byström – Sundsvall , Maja Källström – Härnösand
Trummor, Edvin Nolerud – Sollefteå. Bas, Jacob Tjernström – Sundsvall. Piano ,Johan Segerbrant – Örnsköldsvik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar